Izrada čestitki… 

Na ovoj smo “Čajanki” bojale blagdanske predloške za čestitke za naše sugrađane. I teme za razgovor bile su blagdanske – od toga koji će se kolači i jela naći na blagdanskom stolu do toga koga ćemo i na koji način obradovati ove blagdane.

Svojim dolaskom obradovala nas je naša LJ., redovita polaznica radionice koja je jedno vrijeme izostala zbog bolesti. U mislima smo bile i sa našom N. koja je u bolnici. D. ju je posjetila i izvijestila nas da je N. bolje i da nas sve pozdravlja. Bila nam je u srcima i u molitvi i nadamo se da ćemo blagdansku radionicu provesti sve zajedno, uz obavezne kolačiće i čaj, a bolnice i bolesti ostavit ćemo za sobom.

Hvala svakoj radiončarki ponaosob na velikom trudu i zalaganju da naših čestitki s porukom bude što više.

Blagdani su prilika za dublje promišljanje o našoj životnoj svrsi i biti. Također su prilika da svojim bližnjima (ne samo članovima obitelji i prijateljima) pokažemo toplinu, humanost, otvorenost… Da budemo posebno zahvalni za sve što i koga imamo i čime i kime smo blagoslovljeni u životu.
Blagdani su savršeni za činjenjenje malih dobrih djela u tišini… Da nitko ne zna. Njihov je učinak predivan, činitelju se višestruko vrati učinjeno. Pokušajte…

Nemoguće je često ono što nije pokušano…

Podijelite s prijateljima