Svim našim članovima, volonterima, partnerima, suradnicima, građanima želimo mirne i blagoslovljene blagdane i sretniju, zdraviju Novu godinu!

Bliži se kraju 2020. godina, obilježena pandemijom, preporukama i “novim normalnim” okolnostima. Iznad svih negativnih aspekata ove krize izdižu se humanost, zajedništvo i solidarnost kao vrijednosti s kojima se lakše prolazi kroz teška vremena.

Hvala našim volonterima koji su cijelo vrijeme pa i za lockdowna, ustrajno obilazili naše korisnike, donosili im potrepštine, lijekove i osmjehe, pružali podršku i osjećaj da nisu sami.

Hvala svim našim parterima i suradnicima s kojima smo osmišljavali i provodili online inačice naših aktivnosti u želji da nastavimo svoje djelovanje okolnostima usprkos.

Hvala svima građanima koji su se odazivali na naše humanitarne akcije, podržavali nas i vjerovali u naša nastojanja i djelovanje.

Zahvaljujući svima vama idemo u Novu s novim idejama, projektima i aktivnostima kojima ćemo nastojati doprinijeti lokalnoj i široj zajednici u područjima svog djelovanja – pružanja podrške ranjivim skupinama društva.

Svako dobro!

 

 

Podijelite s prijateljima