U nedjelju, 22.02.2015. ponovno je dan besplatnih radionica u Krugovima!

Kome su namijenjene?

Namijenjene svima koji žele raditi na sebi, opustiti se i pritom raditi na rješavanju problema. Radionice će se provoditi na adresi Balotin prilaz 4, Utrine. Možete nas posjetiti su prema sljedećem rasporedu:

11:00-12:30 Radionica za osobe s poremećajem prehrane
Učimo kako razviti pozitivan stav prema vlastitom tijelu, kako se osloboditi unutarnjih pritisaka i razviti konstruktivno rješavanje problema, čime se oslobađamo od obrasca ponašanja kojim se tješimo kroz hranu.

13:00-14:30 sati Radionica gestalt-art terapije

Radionica kroz koju se sudionici mogu opustiti, slikati, crtati ili modelirati prema vlastitoj želji i poticaju. Često kroz likovno izražavanje dolazimo do izvanrednih uvida koje inače potiskujemo ne dopuštajući da prođu korz naš um. Art tehnike su nježne i pružaju uvid u način koji je prihvatljiv nama samima. Nakon takvog rada na sebi lakše nam se nositi sa razotkrivenim sadržajem te atmosfera u nama postaje bolja i oslobađamo se od pritiska, tegobe, problema i ugledao svjetlo dana.

14:30 sati Konstelacije

Učinkovita terapeutska metoda koja u kratkom vremenu omogućuje dobivanje uvida u bit problema i složenih životnih situacija te u moguća rješenja i odgovore.

Konstelacije vam mogu pomoći u boljem spoznavanju, razumijevanju i prihvaćanju samoga sebe kako biste uspostavljali kvalitetnije i zdravije odnose prema sebi i drugima.

Raspoređujući u prostoru ljude ili predmete, osoba vizualizira unutarnju sliku problema, nakon čega prolazi kroz spoznajni proces te sagledava nove mogućnosti djelovanja i rješenja.

Nemoguće je često ono što nije pokušano…

Podijelite s prijateljima