Hrvatska akademska zajednica Fakulteta političkih znanosti organizira novu edukativnu konferenciju pod nazivom Politički marketing, koja će se održati 16. prosinca na adresi Martićeva ulica 15, a prenosit će se  i online putem Youtube kanala Hrvatske akademske zajednice kako bi svi mogli pratiti i uživati u ovoj edukativnoj konferenciji.

Također Vas sve ljubazno molimo da ovu obavijest podijelite sa svojim pratiteljima. Šaljem prijedlog za story u privitku te za objavu uz opis:

Na ovoj edukativnoj konferenciji sudjelovati će marketinški stručnjaci i profesori koji će sudionicima približiti znanja iz svijeta političkog marketinga. Na konferenciji će sudjelovati doc.dr.sc. Hedda Martina Šola, marketinški stručnjak Marijan Palić, prof.dr.sc. Zdravko Petak, prof. Željko Trkanjec i brojni drugi! Cilj i svrha ovoga projekta je pružiti edukativni sadržaj sudionicima o pojmu političkoga marketinga, poticati produktivnost i kreativnost kod studenata i naučiti studente kroz koje se segmente politički marketing provodi u praksi. Ovaj projekt obuhvatit će te teme kao što su: definiranje pojma političkog marketinga, pozicije marketinga u medijima, alati koji se koriste u političkom marketingu, kako politički marketing utječe na političke procese i usporedba političkog marketinga u prošlosti i danas.

Više informacija o samom događaju možete saznati na našim društvenim mrežama dok se prijave vrše isključivo putem google forms obrasca https://docs.google.com/forms/d/1Kia8L2keYbAFRm8sbBUKHVcBynlCBRSjdLnxrAKkXKg/edit.

Podijelite s prijateljima