Pokrenuli smo crowdfunding kampanju „Krugovi na kotačima“, kojom želimo prikupiti sredstva za nabavu novih bicikala za volontere u radu s ranjivim skupinama.

Centar Krugovi već dugi niz godina pruža pomoć starijima i nemoćnima uz pomoć lokalnih volontera te EVS i ESS volotera. Ono što radimo je da odlazimo u posjete našim korisnicima i pružamo im pomoć u obliku nabave namirnica iz trgovine, odlaske u ljekarnu, šetamo s korisnicima, pomažemo im u kućanskim poslovima i sve što je potrebno da im olakšamo svakodnevni život.

Razlog zbog kojeg smo pokrenuli ovu kampanju je taj što volonteri koriste stare bicikle, koje smo im pružili i to želimo promijeniti, tako da se i volonteri osjećaju zadovoljno kroz svoj nesebičan doprinos zajednici. Stoga želimo uz Vašu pomoć i vašim donacijama prikupiti sredstva za nabavu novih bicikala, koji će upravo poslužiti u svrhu da volonteri što prije dođu do korisnika.

Naime, kroz proteklo vrijeme i trenutno stanje s epidemijom COVID-19 virusa, mogli smo čuti u medijima i našem susjedstvu da mnogi stariji i nemoćni trebaju pomoć i veliko hvala svima koji su odlučili priskočiti u pomoć. Volonteri kroz cijelu godinu upravo čine to i želimo biti spremni za sve nove i neočekivane situacije.

Zato vas pozivamo da se uključite u našu kampanju „Krugovi na kotačima“ i da ukoliko možete donirati, bili bi Vam beskrajno zahvalni.

Našu kampanju smo uz pomoć Regionalne energetske agencije (REGEA) plasirali na domaću crowdfunding platformu Croenergy.eu.

Kompletnu kampanju možete pogledati na slijedećem linku:

http://croenergy.eu/projekt/krugovi-na-kotacima

“Zavrti kotač promjene”

Jer zadovoljan pojedinac stvara zadovoljno društvo.

15032216_1189830027775095_1933289359706978654_n IMG_6248

Prijedlog 1

Podijelite s prijateljima