Nije važno koliko dajemo, već kako dajemo …

2Humanitarni djelovanje ‘ I kuna je dovoljna ‘ osmišljeno je u cilju podrške i pomoći maligno oboljelim osobama s niskim socijalnim statusom i njihovim obiteljima, a posebno djecom. Želja nam je potaknuti građane da se uključe i da aktivno doprinose boljitku društvu u kojoj živi. Odnos prema najslabijima i najosjetljivijima pokazuje razinu demokracije i razvijenosti društva.
Prvo humanitarno djelovanje ” I kuna je dovoljna “, održano je 15.06.2012. u Zagrebu u trgovačkom centru Grad Jedan Istok. Od tada je gotovo svaki vikend ovo humanitarno djelovanje gostovalo u nekom od trgovačkih centara grada Zagreba i do rujna 2017 godine, prikupljeno je  1.347.671,00 kuna i pomoglo preko 430 obitelji, pruženo preko 190 prijevoza za korisnike, kao i 1040 besplatnih savjetovanja za maligno oboljele.

Ovo humanitarno djelovanje je zamišljeno tako da na javnim mjestima postavimo štand udruge s kutijom za priloge i natpisom ‘ I kuna je dovoljna. .. ‘kako bi građani osvijestili da ne treba odricati se velike novčane iznose kako bi pomogli nekome: kap po kap čini slap, kao i zrno po zrno pogaču .

Humanitarni djelovanje ‘ I kuna je dovoljna ‘ sproveli smo u vidu humanitarnih akcija pod istim nazivom u trgovačkim centrima u Zagrebu i izvan njega, te u centrima nekih trgovačkih lanaca.

arena centaravenue mallkralj križvrtni centargrad jedancentar cvjetniCineplexxKauflandMercatorimportanne centarEmmezetacentar kaptol
logotip konzumtoranj centar rijekesupernova zadarPortanovasupernova karlovac

Podijelite s prijateljima