LEAP Summit jedna je od najvećih međunarodnih konferencija za mlade. U 2022. godini će okupiti 2,500 sudionika iz 30+ zemalja svijeta u Zagrebu. Dvodnevna konferencija će se u 2022. godini održati 12. i 13. svibnja u Branimir Mingle Mall – CineStar Zagreb.

Fokus konferencije je na multidisciplinarnim temama vezanim uz poduzetništvo, inovacije, digitalne tehnologije, održivi razvoj i EU Green Deal te startupe i razvoj karijere.


U sklopu konferencije se nalaze 3 pozornice:

  1. LEAP Stage
  2. Ideas&Tech Stage
  3. Green Stage

Od mnogobrojnih hrvatskih i međunarodnih stručnjaka iz svjetski poznatih poduzeća sudionici će imati priliku čuti različita predavanja, panel diskusije i debate te će dobiti najnovija saznanja iz svijeta inovacija, održivog razvoja, digitalnih kreacija i poduzetništva.

Također, za sve sudionike pripremljen je i bogati neformalni program koji svim posjetiteljima konferencije pruža priliku za networking, pokretanje i/ili širenje poslovanja te informiranje o novim poslovnim prilika!

Generalni partner konferencije je Europska komisija, a sudjelovanje na konferenciji je u potpunosti besplatno. Prijave su otvorene na: hhttps://leapsummit.com/apply-now/

Fotografija i sadržaj sa službenog poziva događaja

Podijelite s prijateljima