Zbog pandemije koronavirusa stao je čitav svijet, pa tako i naše humanitarno djelovanje prikupljanja sredstava za maligno oboljele osobe.
Do sada smo sakupljali donacije na humanitarnim štandovima u trgovačkim centrima i na javnim površinama kako bismo pružili financijsku pomoć i podršku oboljelim, socijalno ugroženim osobama. Prestankom naših aktivnosti, mnogi naši oboljeli korisnici našli su se u još težoj situaciji, bez financijske podrške, a djelatnicima je smanjena i/ili u potpunosti ukinuta plaća.

Donirati možete na linku: https://goget.fund/39NqNYr

Uplate su vrlo jednostavne i brze, i zapamtite: I kuna je dovoljna za pomoć onima u potrebi!

TKO SU POKRETAČI KAMPANJE

Krugovi, Centar za edukaciju, savjetovanje i humanitarno djelovanje udruga je osnovana 2011. godine. ( www.krugovi.hr )

Još od 2012. kroz humanitarno djelovanje pomažemo maligno oboljelima, osobito djeci, te socijalno ugroženim obiteljima i drugim socijalno ugroženim skupinama u poboljšanju kvalitete života i napredovanja.

Kroz aktivnosti koje smo provodili „I kuna je dovoljna“, Donacijski centar i Program podrške za maligno oboljele prikupili smo 1.647,131,000 kn do sada I proslijedili ih korisnicima. Na taj način pomognuto je više od 487 obitelji, te održano 2610 besplatnih savjetovanja.

CILJ KAMPANJE

Uplatom donacije na žiro račun donatori će omogućiti nastavak financiranja liječenja maligno oboljelima koji su ujedno i socijalno ugroženi kroz dva mjeseca trajanja kampanje te nastavak rada Centra s maligno oboljelima.

NA ŠTO ĆEMO TROŠITI DONACIJE

Sredstva koja uplaćujemo ljudima su uglavnom za putovanje na terapije, plaćanje benzina ako korisnik putuje u drugi grad, za raznorazne suplemente, poboljšanu prehranu, vitamine, osnovne namirnice za život poput hrane, na lijekove i liječenje u nekog drugoj zemlji.

KAKO ĆEMO PRONAĆI POTREBITE

U kontaktu smo s postojećim korisnicima naše udruge koji već čekaju pomoć jer su u teškim životnim situacijama. Zbog trenutnih okolnosti koji dodatno otežavaju situaciju, želimo im, na ovaj način i dalje pomagati. U bazi Centra trenutno se nalazi minimalno 10 najugroženijih korisnika koji čekaju na pomoć, te 2 osobe uključene u rad s maligno oboljelima koji je obustavljen.

Podijelite s prijateljima