Jučer smo u Mjesnom odboru Utrine održali Okrugli stol projekta “Roditelj se postaje i ostaje”. Za okruglim stolom okupili su se stručnjaci raznih profila uključeni u projekt kao partneri, kao suradnici, izvoditelji aktivnosti, korisnici, zainteresirane strane.
Diskusijom i zaključcima nastojali smo pridonijeti tome da poboljšamo i unaprijedimo podršku obiteljima, djeci i roditeljima, suočenima s razvodom i da povećamo svijest važnosti roditeljske suradnje tijekom i nakon razvoda.

Na Okruglom stolu sudjelovali su: Danica Lisičar iz Hrvatske udruge za medijaciju, Socijalne radnice i psihologinje iz Centra za socijalnu skrb Slunj, Stipić Predraga i Ivana Kotić, kolegice Lucija Vladimir i Ivona Dokoza iz Centra za socijalnu skrb Zagreb Podružnica Novi Zagreb, Tomislav Valečić iz Udruge tata i pol, Siniša Đurđević iz udruge Tate, Katica Križić-Čumandra vanjska suradnica Centra Krugovi i voditeljica Grupe podrške za razvedene roditelje, psihologinja Poliklinike za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba Ella Selak Bagarić, voditeljica projekta Lora Pivac i mentorica Antonija Pleša, socijalna radnica zaposlena u Centru Krugovi Lidija Kramar.

Svima veliko hvala na sudjelovanju i stručnom i osobnom doprinosu!

Okrugli stol uspješno smo organizirali u skladu s epidemiološkim preporukama.

Podijelite s prijateljima