Naši farmakoterapeuti od početka veljače marljivo odrađuju farmakoterapijska savjetovanja s našim korisnicima s područja Bjelovarsko-bilogorske, Virovitičko-podravske, Požeško-slavonske i Sisačko-moslavačke županije (Daruvara, Lipika, Novske, Garešnice, Grubišnog Polja i Garešnice). Pred nama je ožujak.

U drugoj polovici nastavljamo i s Javnim akcijama mjerenja tlaka i šećera u krvi u sklopu našeg projekta. Prvu akciju održat ćemo 18. u Virovitici uz podršku članova Udruge invalida rada Virovitica. 25. ožujka smo u gradu Lipiku uz podršku Grada.

Akcije će biti održane uz pridržavanje svih epidemioloških mjera i dozvolu Gradskih stožera civilne zaštite.

Apples, Basket, Fruits, Apple Basket

Tijekom akcije naši će članovi građanima dijeliti jabuke kao simbol zdravlja.

Ove javne akcije prilika su za pozivanje građana na aktivnu brigu o svom zdravlju, posebno kad su u pitanju zdravi životni izbori koje gotovo svi imamo na raspolaganju – prehrambene izbore, tjelovježbu i kretanje, kontrolu stresa, njegovanje bliskih odnosa, redovite samokontrole i kontrole kod obiteljskog liječnika.

Zdravlje je zbroj fizičkog, psihičkog i socijalnog zdravlja. U toj jednadžbi najvažniji je faktor čovjek sam – njegova/njezina aktivnost i usmjerenost ka zdravijim životnim izborima.

Photo courtesy of Pixabay

Podijelite s prijateljima