U petak 29.11. u Garešnici smo održali Početnu konferenciju projekta “Otvorimo vrata zdravlja”. Na konferenciji su uz predstavnike korisnika projekta Centra Krugovi, gradova partnera (Daruvara, Lipika i Novske), predstavnike partnerskih organizacija civilnog društva (Dijabetičke udruge Garešnica, Udruge osoba s invaliditetom Grubišno Polje i Udruge invalida rada Virovitica) bili i predstavnici grada Garešnice, organizacija civilnog društva iz grada i regije, građanke i građani Garešnice.

U ime Grada Garešnice nazočne je pozdravio zamjenik gradonačelnika Goran Cupek, a nazočnima se obratio i  tajnik garešničke Dijabetičke udruge Branko Predragović, kao domaćin. 

Nakon toga svim nazočnim gostima predstavljen je projekt “Otvorimo vrata zdravlja”, sve aktivnosti i izvoditelji, a nakon predstavljanja projekta predstavnici partnerskih organizacija i gradova pozdravili su nazočne i iznijeli mišljenje o tome na koji će način projekt pridonijeti lokalnoj zajednici i regionalno.

Početna konferencija održana je u prostoru Udruge umirovljenika u Garešnici.
Projekt financira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, Operativnog programg Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. 

Nemoguće je često ono što nije pokušano…

 

Podijelite s prijateljima