Mlada si osoba koja želi steći radno iskustvo? Želiš raditi s mladima? Imaš kreativnih ideja za radionice? Misliš da tvoja lokalna zajednica ima problem koji treba riješiti? Želiš se više družiti sa svojim vršnjacima?

Javi nam se!

Challenging youth – Prihvati izazov je projekt kojim želim osnažiti mlade ljude da se uključe u razvoj svoje lokalne zajednicu.
U ovom projektu imat ćeš priliku raditi sve što te zanima u vezi mladih. Trenutno radimo na ispitivanju potreba i interesa mladih iz Novog Zagreba s ciljem da detektiramo probleme s kojima se mladi suočavaju. Za ispunjavanje ankete o potrebama i interesima mladih klikni na – https://forms.gle/HMJX3DgvAx8DuidG9
Zatim ćemo formirati radnu skupinu mladih s kojima ćemo napraviti plan kako pokrenuti pozitivne promjene. Na kraju ćemo raditi na implementaciji tih ideja.

Mlade koje uključimo u projekt ćemo naučiti i ohrabriti da postanu lideri u svojoj lokalnoj zajednici – bit će pokretači i organizatori raznih druženja, sastanaka s mladima, vodiča i svih ostalih aktivnosti za koje mladi smatraju da su im potrebne.

Broj prijava je ograničen, a prednost pri odabiru imaju mladi iz NEET skupine (mladi koji nisu u sustavu obrazovanja, zaposlenja ili edukacije).

Projekt Challenging youth – Prihvati izazov provodi Centar Krugovi kojim želimo osnažiti mlade da pokrenu pozitivne promjene u svojoj lokalnoj zajednici. Financira se kroz program Civic Europe organizacije, a traje 12 mjeseci, počevši od 1. studenog 2021. do 1. studenog 2022. godine.
Za više informacija nam se možete javiti i putem e-maila: [email protected]


Podijeli s prijateljima i potakni pozitivne društvene promjene.

Podijelite s prijateljima