U sklopu projekta Erasmus+ ‘Creative Youth for Sustainable Environment’ Regionalna zaklada za lokalni razvoj Zamah zajedno sa tri partnera iz Španjolske, Češke i Italije pokrenula je tečaj za mlade pod nazivom ‘Sustainable development in practice’.

 Ukoliko želite znati više o praktičnim načinima na koje se možemo boriti sa klimatskim promjenama; ako svoju budućnost vidite u okolišno održivim praksama; ako želite postati dio pozitivnih promjena u društvu 21. stoljeća; onda je ovaj tečaj za Vas!

 Učite od stručnjaka iz različitih okolišno održivih praksi te steknite SLUŽBENI CERTIFIKAT. Stečeni certifikat Vam može poslužiti u daljnjem karijernom i obrazovnom napredovanju i usmjerenju. Prijavite se!

U sklopu tečaja mladi imaju priliku od stručnjaka iz područja održivog razvoja naučiti više o specifičnim održivim praksama. Tečaj se sastoji od 4 edukativna modula:

Provedba okolišnih kampanja

Održivi turizam

Održiva poljoprivreda u urbanim sredinama

Poslovna primjena održive poljoprivrede/ ponuda i potražnja

Pohađanjem tečaja možete steći praktična znanja kao što su:

– kako provesti okolišnu kampanju u svom gradu i riješiti okolišni problem

– kako pokrenuti svoj permakulturni projekt

– kako uzgojiti ekološko povrće u gradskoj sredini

– kako napraviti poslovni plan za plasiranje svog ekološkog proizvoda na tržište

– kako održivo putovati i smanjiti svoj ugljični otisak te još mnogo više!

Tečaj se odvija na platformi za e-učenje MOD. Prvi ciklus tečaja traje od 20. rujna 2021. do 1. studenog 2021. Svi zainteresirani polaznici tečaja u tom razdoblju imaju priliku položiti testove te steći službene certifikate.

Jezik tečaja je engleski.

Sva uputstva vezana za upis na tečaj, korištenje edukativnih materijala te za proces stjecanja certifikata možete pronaći u Vodiču kroz e-tečaj koji se nalazi u privitku ili na poveznici

https://www.zamah.hr/zapoceo-e-tecaj-odrzivi-razvoj-u-praksi/

Podijelite s prijateljima