ovim vas putem u ime Hrvatskog ureda za kreativnost i inovacije (HUKI) pozivamo na završnu konferenciju projekta “Fair share model razvoja društvenog poduzetništva među mladima” pod nazivom “Zašto društveno poduzetništvo i kako uspjeti sa svojom poduzetničkom idejom?”, koja će se održati:

Oaza Joyful Place (Radićeva ul. 9, 10000, Zagreb), 30.09.2022. u14:00 h

Planirani program predviđen je u trajanju od dva sata te vas očekuje:


– Predavanje “keynote” govornika (uskora najava!)
– Kratko predstavljanje projekta Hrvatskog ureda za kreativnost i inovacije “Fair share model razvoja društvenog poduzetništva među mladima” 
– Panel diskusija na temu “Kako zakotrljati priču o Društvenom poduzetništvu?”
– One on one na temu “Fair share modela poslovanja”
– Nagradni natječaj s bogatom poklon košaricom kao nagradom
– Za kraj, zakuska uz druženje s ostalim sudionicima

Prijavite se i otkrijte sve informacije o društvenom poduzetništvu te zašto je ono bitno za zajednicu, ali i za razvoj neprofitnih organizacija. Saznajte, iz prve ruke, know-how kako vaša interna poduzetnička ideja može uspjeti i koje izvore financiranja možete iskoristiti za novi poduzetnički pothvat unutar vaše organizacije. Povežite se s predavačima te ostalim sudionicima konferencije i iskoristite priliku za širenje svoje ideje i mreže kontakata! 

Svakog sudionika očekuje vrećica iznenađenja s proizvodima lokalnih društvenih poduzetnika te mogućnost osvajanja bogate poklon košarice u nagradnom natječaju!

Prijave su otvorene do 28.09.2022. na sljedećem LINKU

Hrvatski ured za kreativnost i inovacije provodi projekt “Fair share model razvoja društvenog poduzetništva među mladima” koji je sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda. Ukupna vrijednost projekta iznosi 627.613,76 kn.

Podijelite s prijateljima