Dragi studenti i studentice,

Krugovi – Centar za edukaciju, savjetovanje i humanitarno djelovanje poziva vas da se pridružite našem volonterskom timu i volontirate sa našim korisnicima –  starijim i nemoćnim sugrađanima, te sa maligno oboljelim osobama.
Svi koji osjećate potrebu za nekim vidom humanitarnog djelovanja i svjesni ste važnosti solidarnosti i uključivanja u život svoje zajednice, pozvani ste da nam se pridružite.

    Našim je korisnicima najviše potrebno društvo, razgovor, šetnja, ponekad i pomoć u kući. Osobi koja je u nekoj od nevedenih potreba umanjujemo osjećaj napuštenosti i osjećaj usamljenosti, obogatimo vrijeme kvalitetnim i smislenim sadržajem , potičemo slijed kvalitetnijih i pozitivnijih misli, pružamo praktičnu pomoć.

Pomaganjem drugima, istovremeno pomažemo i sebi – širimo krugove zejedništva i solidarnosti . Danas mi nekome, sutra netko nama ili nekom članu naše obitelji…

Svi zainteresirani volonteri prije početka rada sa korisnicima prolaze edukaciju “Uvod u rad sa ranjivim skupinama”. Uz to Centar Krugovi održava mjesečne supervizije i edukacije volontera. Družimo se, zajednički učimo i rastemo kako bi na najbolji način pomagali našim korisnicima.
Više o volontiranju, edukacijama za volontere i svima našim aktivnostima možete saznati na ovoj internetskoj stranici kao i na fb stranici Krugova.

Molimo da se svi zainteresirani jave na e-mail: [email protected].

Veselimo se Vašem odazivu.

Nemoguće je često ono što nije pokušano…

 

Podijelite s prijateljima