Pozivamo Vas na sudjelovanje na on-line edukacijama u okviru RAISE Youth projekta prema priloženom programu. Prijava na edukacije nalazi se na POVEZNICI.

 

Projekt RAISE Youth (Ruralna akcija za inovativno i održivo poduzetništvo mladih) sufinanciran je u iznosu od 3,1 milijuna eura kroz Fondove Kraljevine Norveške i Europskog gospodarskog prostora (EGP). Nositelj projekta je udruga GTF-Inicijativa za održivi rast a osim u Hrvatskoj projekt se provodi i u Bugarskoj, Rumunjskoj i Španjolskoj. Glavni cilj projekta je doprinijeti stvaranju novih radnih mjesta za mlade u ruralnim područjima korištenjem socijalnih inovacija. Projekt razvija inovativni model (samo)zapošljavanja za pripadnike NEET skupine (mladi koji nisu zaposleni niti su u sustavu obrazovanja) koji se temelji na održivoj poljoprivredi i turizmu u sinergiji s razvojem digitalnih tehnologija.

 

U sklopu projekta RAISE Youth – Rural Action for Innovative and Sustainable Entrepreneurship for Youth, čiji je nositelj udruga GTF-IOR, a koji je sufinanciran iz Fondova Kraljevine Norveške i Europskog gospodarskog prostora (EGP), Hrvatska udruga za turizam i ruralni razvoj “Klub članova Selo” angažirana je za potrebe organizacije niza seminara na teme vezane uz turizam (primarno u ruralnim područjima) te digitalne sadržaje. On-line seminari će se održavati u ožujku i travnju, a ciljna skupina su mladi od 20 do 29 godina (primarno NEET skupine). Predviđeno je da na seminarima koji se organiziraju u cilju osnaživanja mladih sudjeluje ukupno oko 500 različitih sudionika iz svih hrvatskih županija.

Bit će organizirano šest (6) modula iz područja turizma (Uloga tradicije u oblikovanju ponude; Pravni okvir za registraciju i rad u ruralnom turizmu; Marketing, brendiranje i komunikacija; Gastronomija, kuharstvo i posluživanje; Kreiranje vlastitog turističkog proizvoda; Sigurnost i kvaliteta u ruralnom turizmu) te dva (2) modula iz stjecanja digitalnih vještina (Kreiranje digitalnih sadržaja i Digitalni marketing).


Raspored predavanja za III. skupinu županija (GZ, IŽ, KŽ, LSŽ, SMŽ, ZGŽ)

 • 13. travnja 2021.
  10,00 -12,00 sati – MODUL 3: Pravni okviri za registraciju i rad te posebni oblici turizma (Andrea Pešutić)
  13,00 – 15,00 sati – MODUL 1: Tradicija u oblikovanju ponude (Robert Baćac)
 • 14. travnja 2021.
  10,00 – 12,00 sati – MODUL 2: Kreiranje turističkog proizvoda (Robert Baćac)
  13,00 – 15,00 sati – MODUL 6: Sigurnost i kvaliteta (Dijana Katica)
 • 15. travnja 2021.
  10,00 – 12,00 sati – MODUL 5: Gastronomija (kuharstvo i posluživanje) (Mario Pavić)
  13,00 – 15,00 sati – MODUL 1D: Kreiranje digitalnih sadržaja (Aleksandra Kolarić)
 • 16. travnja 2021.
  10,00 – 12,00 sati – MODUL 4: Marketing, brendiranje i komunikacija (Alma Radoš)
  13,00 – 15,00 sati – MODUL 2D: Digitalni marketing (agro)turizmu i poduzetništvu (Aleksandra Kolarić)

 

Za više informacija, obratite se Hrvatskoj udruzi za turizam i ruralni razvoj “Klub članova Selo”, https://klubselo.hr/, [email protected]

Fotografija: Unsplash

Podijelite s prijateljima