Social Impact Award je program koji omogućava potrebnu edukaciju i besplatnu mentorsku podršku pri razvijanju poduzetničkih ideja. Radimo na stvaranju zajednice mladih koji svoje namjere pretvaraju u djelo te ih podržavamo u razvoju društvenih poduzeća koja se suočavaju s najizazovnijim problemima današnjice.

Pozivamo vas da se pridružite na kick-offu 27. siječnja u 17 sati putem platforme Google Meet! Kick-off je događaj na kojem sudionici imaju prilike saznati sve informacije o cjelogodišnjem programu Social Impact Awarda. Tijekom ovog događaja na kojem će bivši sudionici, mentori projekta, žiri projekta te partneri projekta ispričati vlastito iskustvo i mogućnosti koje program pruža.

Prijave za kick-off događaj traju do 26. siječnja u 23:59.

Projekt je osmišljen kao niz događaja i radionica usmjerenih prema širenju svijesti o društvenom poduzetništvu, podučavanju vještinama neophodnih za realiziranje ideja za studente i mlade! Social Impact Award program omogućava najboljim timovima realizaciju poduzetničkih pothvata, pružajući pristup različitim mrežama vršnjaka i profesionalaca na putu do uspjeha.

Link na prijave: https://forms.gle/FkmaNMZ3B1X5vs1k8


Događaj organizira HUKI – Hrvatski ured za kreativnost i inovacije / Croatian Office for Creativity and Innovation


Tekst preuzet iz službenog poziva, a više info na: :https://huki.hr/

Podijelite s prijateljima