Kreativne psihosocijalne radionice prilika su za starije osobe da na kreativne i profesionalno vođene radionice ispune svoje vrijeme uz druženje i osvježenje. Ove radionice su posebne jer kroz projekt Krugovi podrške za starije osobe na njima sudjeluju i volonteri studenti socijalnog rada. Mladi volonteri senzibiliziraju se za rad sa starijima, stječu vještine vođenja kreativnih radionica te dobivaju perspektivu starijih osoba o njihovim poteškoćama i potrebama. Projektom Krugovi podrške za starije osobe volonteri se educiraju s čitavim nizom edukacija i treninga te su tu kako bi zajedno sa starijim osobama zagovarali njihova prava, obogatili svoja profesionalna iskustva koja će jednog dana donijeti veliku vrijednost u njihovom radu.

Radionice se odvijaju svake treće srijede u mjesecu od 16 do 17h na adresi Mjesnog odbora Travno (Božidara Magovca 63, Zagreb). Pridružite nam se, dođite i javite dojmove! Čekamo Vas!

SLJEDEĆA RADIONICA: 20.03.2024. U 16h!

Kroz veljaču, kao mjesec ljubavi, teme o kojima smo razgovarali bile su u tom duhu. Polaznice propedeutike psihoterapije održale su na Valentinovo 14.02.2024. radionicu na temu “Zašto je i kada važno reći ne”, a 21.02.2024. tema su bili zagrljaji. Pogledajte kako nam je bilo!

Ove radionice odvijaju se u sklopu projekta “Krugovi podrške za starije osobe”, programa Impact4values.
Financirano sredstvima Europske unije. Izneseni stavovi i mišljenja su stavovi i mišljenja autora i ne moraju se podudarati sa stavovima i mišljenjima Europske unije ili Europske izvršne agencije za obrazovanje i kulturu (EACEA). Ni Europska unija ni EACEA ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Program Impact4Values sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Podijelite s prijateljima