Zajedno širimo krugove zadovoljstva… 

U utorak, 21. studenog, u dvorani Medicinskog fakulteta u Zagrebu Krugovi su predstavili svoje djelovanje studentima članovima Međunarodne udruge studenata medicine  Hrvatska – CroMSIC iz Zagreba.
Osnovna djelatnost Udruge  međunarodne su razmjene studenata medicine i doprinos njihovu obrazovanju , a ciljevi provođenje javnozdravstvenih programa, populariziranje svih oblika zdravstvenog odgoja i obrazovanja šire populacije te promicanje humanih ideja, etičkih načela i ljudskih prava.

U tijeku je njihova humanitarna akcija „Medicinari velikog srca“ kojom se prikupljaju darovi za djecu koja Božić i novogodišnje blagdane moraju provesti u bolničkim krevetićima.

“Prošlogodišnjom akcijom koja je imala izvanredan uspjeh, razveselili smo mališane u zagrebačkim bolnicama, ali i diljem Hrvatske. Osmjesi na licima i veselje koje su pokazali primanjem dara zadužili su nas da se potrudimo i ove godine te da ponovno svakom djetetu omogućimo dar koji bi zaokupio njihove misli i ponovno unio radost na mala lica. Ove godine odlučili smo proširiti akciju s ciljem da sva djeca u Republici Hrvatskoj dobiju svoje male darove čime bi nastavili zajedničku blagdansku priču.” – riječi su Mislava Barišića – Jamana iz Cromsica.

Poduprijet ćemo njihovu akciju donacijom igračaka i čestitaka oboljelim mališanima, kao i sudjelovanjem na organiziranim događanjima tijekom prosinca.

Pozivamo sve građane, a posebno mlade, da se pridruže i podrže akciju i da  16. prosinca 2017. dođu na Europski trg u Zagrebu gdje će se održati svečani koncertom  povodom obilježavanja 100 godina Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Nemoguće je često ono što nije pokušano…

 

Podijelite s prijateljima