“Uvod u rad s ranjivim skupinama”

S dolaskom jeseni vraćamo se redovitim aktivnostima. U petak 21. rujna, u 18 sati održat ćemo trening za nove volontere Centra “Uvod u rad s ranjivim skupinama”. Nakon treninga volonteri kreću na teren – u paru sa starijim/iskusnijim volonterom/rkom.

Treningu će prisustvovati i naši novi EVS volonteri (volonteri Europske volonterske služe koji će godinu dana volontirati u Krugovima) tako da će prisutni imati priliku upoznati ih i dobiti informacije ‘iz prve ruke’ o mogućnostima volontiranja u inozemstvu.

Svaki mjesec organizirat ćemo sastanke podrške i supervizije na kojima ćemo se družiti, razmjenjivati iskustva i rješavati eventualne poteškoće. O terminima održavanja obavijesti šaljemo desetak dana ranije (uglavnom se organizira tjedan poslije edukacije “Uvod u rad sa ranjivim skupinama”).
Naši EVS volonteri također će održavati radionice o kojima ćemo izvještavati na ovim stranicama. Do sada je bila riječ o kreativnim radionicama, učenju jezika, minfulnes radionicama i sl.

Trening ćemo održati u prostorijama Centra, u Kombolovoj 13 (Utrina), zadnji ulaz.

Molim sve koji žele doći da mailom potvrde svoj dolazak na edukaciju, zbog pripreme prostora i materijala ([email protected])

Veselimo se zajedničkom radu i iskustvima, znanjima i vještinama koje ćemo stjecati u radu s našim korisnicima i međusobno.

Vidimo se na edukaciji!

Nemoguće je često ono što nije pokušano…

Podijelite s prijateljima