Veliko hvala…

Proslava Dana Centra u subotu na Cvjetnom trgu bila je više nego vesela i zabavna. Ovim putem posebno želimo zahvaliti svima koji su učestovali u njenoj pripremi i ostvarenju.

Veliko hvala našim korisnicama sa Zlatnih ruku – sve su došle, obukle majice Krugova i priključile se volonterima, prionule poslu i širile svoj entuzijazam Cvjetnim trgom.

Veliko hvala Maksimirskim lastama. Uvijek se odazovu našem pozivu i spremno izvode svoju točku. Građani su i opet bili oduševljeni njihovim nastupom, mi iz Krugova također.

Veliko hvala našem ambasadoru Luki Vidoviću – mađioničaru koji uistinu zna prenijeti čaroliju na svoju publiku. Njegov nastup oduševio je i velike i male… Njegov angažman upotpunio je cijelu subotnju priču.

Veliko hvala i našoj klunici Petri. Uvijek nasmijana i vedra, spremna za izazove koje pred nju stavljaju djeca u koloni dok čekaju na svog lika od balona.

Veliko hvala Manueli Svorcan, Anti Geli, Alenu Đurasu, Dinu Antoniću, Marijanu Moniću i Erminu Preljeviću. Jednostavno, dečki i Manuela, bili ste sjajni!

Svi su izvođači ujedno i naši volonteri. Svoje su nastupe darovali za podršku i pomoć radu našeg Centra i to posebno za maligno oboljele osobe i starije i nemoćne niskog socijalnog statusa.

Nemoguće je često ono što nije pokušano…

cvjetni-luka-i-ivana dsc_0632img-20160917-wa0001 dsc_0627 img-20160917-wa0005 img-20160917-wa0015

 

Podijelite s prijateljima